Skicka pengar online

Om du har släkt eller vänner som är bosatta utomlands eller rentav släkt eller vänner som reser i utlandet och är i snabbt behov av pengar är ett bra alternativ att skicka pengar online.

Det smidigaste sättet att göra detta på är med så kallad money transfer, exempelvis med Western Union. Du kan då skicka till ett enormt antal länder och ombud i världen. Och skulle den du skickar till inte ha tillgång till ett ombud går det även att skicka till personen i frågas mobiltelefon. Du kan då betala med ditt betal- och kreditkort för att göra överföringen. Det bästa med att skicka pengar online istället för att exempelvis göra en vanlig banköverföring är att mottagaren inte betalar något för att hämta ut pengarna.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skickar du med Western Union kan du de första två gångerna fyra över 4000 kronor vardera. Men redan den tredje gången så kan du föra över hela 40 000. Att skicka pengar utomlands går mycket snabbt. Ofta kan mottagaren hämta pengarna efter bara ett par minuter.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>