Skicka pengar till Albanien

Varje år skickas mycket pengar från Sverige till Albanien. Det kan handla om folk på genomresa som tillfälligt behöver pengar eller folk som har nära och kära bosatta i Albanien. Från Sverige går det att skicka pengar till Albanien på flera sätt. Några av dessa sätt kan du läsa om nedan.

Skicka pengar till Albanien med Western Union: Ett vanligt och relativt smidigt sätt att skicka pengar till Albanien på är att göra det med hjälp av Wester Union. Detta går att göra både genom ombud och över internet. Vill man ha så låga avgifter som möjligt bör man skicka över internet. Fördelen med Western Union är att mottagaren har pengarna vanligtvis inom bara några minuter. Mottagaren betalar ingen avgift utan den betalas av dig som skickar. Med Western Union kan man välja om mottagaren ska ta emot pengarna kontant hos ett ombud i Albanien, i sin mobil eller på sitt bankkonto.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Överför pengar till Albanien genom internationell banköverföring: Ett annat sätt att skicka pengar till Albanien på är att göra det genom en internationell banköverföring. Nackdelarna med att göra en banköverföring är att det vanligtvis tar många dagar för pengarna att komma fram. Dessutom betalar mottagaren ofta en avgift för att hämta ut pengarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>