Skicka pengar till Algeriet

Varje år skickas det ganska mycket pengar från Sverige till Algeriet. Ibland handlar det om folk som är på genomresa och tillfälligt behöver pengar. Andra gånger om svenskar med släkt eller vänner i Algeriet. Nedan kan du läsa om vad du bör tänka på när du skickar pengar till Algeriet samt de vanligaste sätten att göra det på.

Skicka pengar till Algeriet med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de vanligaste sätten för att skicka pengar till Algeriet är att göra det med Western Union. Detta är inte så konstigt då fördelarna är många. Det går att skicka pengar både från fysiska ombud samt över internet. Det billigaste sättet är vanligtvis över internet. Pengarna går att hämta ut i Algeriet inom en mycket kort tid, vanligtvis efter bara några minuter. Det går även för mottagaren att ta emot pengarna på flera sätt. Antingen kontant hos ett ombud, till sin mobil eller till sitt bankkonto.

Föra över pengar till Algeriet från din bank

Det är även möjligt att skicka pengar till Algeriet genom en internationell banköverföring. Då krävs det att mottagaren har ett bankkonto i landet. Mottagaren behöver vanligtvis då betala en avgift för att hämta ut pengarna, något som dras från den som skickar vid Western Union-försändelser. Vidare bör man vara medveten om att internationella banköverföringar tar ett tag på sig för att komma fram. Vanligtvis cirka fem dagar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>