Skicka pengar till Angola

Ska man skicka pengar mellan Sverige och Angola finns det flera alternativ att välja bland. Nedan kan du läsa om olika alternativ att överföra pengar till Angola på.

Skicka pengar till Angola med Western Union: Många som skickar pengar mellan Sverige och Angola väljer att göra det med hjälp av Western Union. Den främsta fördelen med Western Union är att mottagaren kan hämta ut pengarna inom ett par minuter. Mottagaren behöver inte ha ett bankkonto utan kan hämta ut pengarna kontant eller genom sin mobiltelefon.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Det går att skicka pengar med Western Union både över internet och via ett fysiskt ombud. De lägsta priserna får man ofta när man skickar över internet. När man skickar med Western Union betalar mottagaren ingen avgift. Den betalas istället av dig som skickar.

Skicka pengar till Angola genom internationell banköverföring: Ett annat lite långsammare alternativ till att skicka med Money Transfer är att göra en internationell banköverföring från Sverige till Angola. Med detta alternativ tar det vanligtvis cirka 5 bankdagar för pengarna att komma fram. Det man bör tänka på när man för över pengar till Angola är att man inte betalar någon avgift här i Sverige. Avgiften betalas istället i Angola av den som hämtar ut pengarna.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>