Skicka pengar till Australien

Varje år skickas det ganska mycket pengar från Sverige till Australien. Många gånger handlar det om folk på genomresa och tillfälligt behöver pengar, men även svenskar som har släkt och vänner bosatta i Australien. Det finns flera alternativ du kan välja bland om du ska skicka pengar. Några av dessa kan du läsa om nedan.

Skicka pengar till Australien med Western Union: Ett av de vanligaste och snabbaste alternativen för att skicka pengar till Australien är att göra det genom Western Union. Fördelen är att mottagaren kan hämta ut pengarna på plats i Australien efter bara några minuter.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Mottagaren behöver heller inte betala någon avgift. Det är möjligt att skicka pengar till Australien både genom Western Unions ombud och över internet. Att skicka över internet är vanligtvis det billigaste alternativet.

Överföra pengar till Australien med internationell banköverföring: Ett annat vanligt alternativ är att göra en internationell banköverföring från ett svenskt konto till ett australiensiskt konto. Banköverföringen tar normalt cirka fem dagar på sig att nå mottagaren. Det man bör tänka på nr man gör en internationell banköverföring är att mottagaren ofta får betala en avgift för att hämta ut pengarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>