Skicka pengar till Azerbajdzjan

Många svenskar har släkt eller närstående bosatta i Azerbajdzjan, därför skickar det varje år mycket pengar dit från Sverige. Behöver du skicka pengar från Sverige till Azerbajdzjan finns det flera alternativ att välja bland. Nedan kan du läsa om några av de vanligaste alternativen.

Skicka pengar till Azerbajdzjan med Western Union

Ett av de vanligaste alternativen för att skicka pengar mellan Sverige och Azerbajdzjan är att göra det med så kallad money transfer, exempelvis Western Union. Fördelen med att skicka pengar med Western Union är att mottagaren kan hämta ut pengarna inom några minuter. Mottagaren kan välja att hämta ut pengarna kontant hos ett ombud, genom sin mobil eller sitt bankkonto. Mottagaren behöver alltså inte ha ett bankkonto i Azerbajdzjan för att hämta ut pengarna.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Överför pengar till Azerbajdzjan med internationell banköverföring

Ett annat vanligt alternativ för att skicka pengar till Azerbajdzjan är att göra det genom en internationell banköverföring. När man gör en banköverföring från Sverige till Azerbajdzjan tar det normalt cirka fem dagar för pengarna att komma fram. Det man ytterligare bör ha i åtanke är att mottagaren i normala fall får betala en avgift för att hämta ut pengarna, till skillnad mot money transfer där avgiften betalas av den som skickar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>