Skicka pengar till Bolivia

Ska du skicka pengar till Bolivia kan du göra detta på flera sätt. Beroende av dina behov kan olika alternativ passa olika bra. Nedanför kan du läsa om olika alternativ samt deras för- och nackdelar.

Skicka pengar till Bolivia med Western Union

Det vanligaste och snabbaste sättet för att skicka pengar till Bolivia är att göra det med hjälp av Money Transfer-tjänsten Western Union. Western Union har ett enormt antal ombud i världen det går väldigt snabbt att skicka pengar. Vanligtvis har mottagaren pengarna inom minuter efter det att man skickat. Numera går det även väldigt smidigt att skicka pengar över nätet med Wester Union. Detta gör man från 25 kronor och mottagaren kan hämta pengarna i sin mobil, hos ett ombud eller genom sin bank.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Överför pengar till Bolivia med internationell banköverföring

Ett annat vanligt sätt för att skicka pengar till Bolivia är att göra det genom en internationell banköverföring. Gör man en banköverföring till Bolivia tar det vanligtvis mellan 4-5 bankdagar innan mottagaren har fått pengarna. Det man bör tänka på är mottagaren med detta sätt oftast får betala en avgift för att hämta ut pengarna. Internationell banköverföring går att göra från de flest större banker i Sverige.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>