Skicka pengar till Bosnien

Det skickas relativt stora summor mellan Sverige och Bosnien. Ska du skicka pengar till Bosnien finns det flera alternativ att välja bland. På denna sida kan du läsa om de vanligaste och mest populära alternativen samt vad man bör tänka på vid olika val.

Skicka pengar till Bosnien med Western Union

Bland de vanligaste alternativen för penningförsändelser till Bosnien är att man använder sig av Western Union. Detta alternativ är bland annat populärt eftersom mottagaren kan hämta ut pengarna endast minuter efter att försändelsen är gjord. Pengarna kan hämtas kontant hos ett ombud eller genom en mobiltelefon eller ett bankkonto. Numera är det väldigt smidigt att skicka pengar till Bosnien då man kan göra det online. Det kostar normalt från 25 kronor att göra en försändelse.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Överföra pengar till Bosnien med internationell banköverföring

Har mottagaren ett konto i Bosnien är det även möjligt att skicka pengar dit med hjälp av en internationell banköverföring. Här gäller det dock att man har lite bättre tålamod då en banköverföring ofta tar runt fem dagar tills den når mottagaren. I vissa fall kan det vara billigare att göra en banköverföring än att skicka pengar med Western Union. Dock får mottagaren betala eventuella avgifter för att hämta ut pengarna vid en banköverföring.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>