Skicka pengar till Brasilien

För dig som ska skicka pengar till Brasilien finns det ett antal försändelsealternativ att välja bland. De olika alternativen har olika för- respektive nackdelar. Dessa kan du läsa om nedan på denna sida.

Skicka pengar till Brasilien med Western Union

Ett av de mer populära alternativen för att skicka pengar till Brasilien är att göra det med hjälp av Western Union. Detta har fördelen att mottagaren inte behöver ha ett bankkonto registrerat i Brasilien, samt att mottagaren kan hämta ut pengarna efter bara ett par minuter efter att överföringen görs från Sverige. Mottagaren kan antingen hämta ut pengarna kontant, i sin mobiltelefon eller få dem till sitt bankkonto. Det går idag även att skicka pengar till Brasilien online. Detta gör man hos Western Union från 25 kronor. När man skickar pengar med Western Union betalar mottagaren ingen avgift för att hämta ut pengarna.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Brasilien med internationell banköverföring

Ett annat alternativ för att skicka pengar till Brasilien är att göra det genom en internationell banköverföring. Det man bör ha i åtanke är då att mottagaren behöver ha ett bankkonto registrerat i Brasilien samt att det brukar ta mellan 4-5 dagar för pengarna att komma fram. I det fall en avgift tas ut betalar man inget när man skickar pengarna. Istället debiteras avgiften mottagaren på plats i Brasilien.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>