Skicka pengar till Bulgarien

Det skickas mycket pengar mellan Sverige och Bulgarien varje år. Det handlar både om försändelser till bosatta i Bulgarien samt folk som befinner sig där som turister. Ska du skicka pengar till Bulgarien finns det flera alternativ. Här kan du läsa om de vanligaste alternativen samt vad varje alternativ har för för- respektive nackdelar.

Skicka pengar till Bulgarien med Western Union

Ett av de vanligare och snabbaste alternativen för att skicka pengar till Bulgarien är att göra det med hjälp av Western Union. Idag kan man skicka pengar med Wester Union både online och hos fysiska ombud. Skickar man över nätet kostar det så lite som från 25 kronor att skicka.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Väljer du att skicka pengar till Bulgarien med Western Union så finns pengarna normalt hos mottagaren efter några minuter. Pengarna kan hämtas hos något av Western Unions ombud, genom mottagarens mobil eller mottagna på mottagarens bankkonto.

Överför pengar till Bulgarien med internationell banköverföring

Det går även att skicka pengar till Bulgarien med en internationell banköverföring. Väljer du att skicka pengar med en banköverföring tar detta normalt sett mellan 4-5 bankdagar innan pengarna når mottagaren. Väljer man detta alternativ betalar man själv ingen avgift, åtminstone hos de större bankerna i Sverige. Däremot är det vanligt att mottagande banken i Bulgarien tar ut en avgift. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett bankkonto i landet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>