Skicka pengar till Burundi

Penningförsändelser mellan Sverige och Burundi hör inte till de vanligaste. Men det sker både till personer som är bosatta och folk på resande fot i landet. Från Sverige finns det flera alternativ för den som vill skicka pengar till Burundi. Nedan kan du läsa om de vanligaste alternativen samt vad man som kan vara bra att tänka på.

Skicka pengar till Burundi med Western Union

Många väljer att skicka pengar till Burundi genom Wester Union. Denna metod är väldigt snabb och vanligtvis har mottagaren pengarna inom några minuter. Numera kan man skicka pengar genom Western Union online vilket både gjort försändelsen smidigare och billigare.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Att skicka pengar till Burundi såvida man gör det online kostar från 25 kronor. Förutom det vanliga sättet att mottagaren hämtar pengarna hos ett av Western Unions ombud så går det även att skicka till mottagarens bankkonto eller mobiltelefon.

Överför pengar till Burundi med internationell banköverföring

Man kan även göra sin penningförsändelse genom en internationell banköverföring. Det tar då normalt cirka fem dagar för pengarna att komma till mottagarens konto. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett konto registrerat i Burundi. Den som skickar pengarna från någon av de större bankerna i Sverige betalar vanligtvis ingen avgift. Avgiften brukar istället betalas av mottagaren när denne hämtar ut pengarna på ett bankkontor i Burundi.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>