Skicka pengar till Chile

Behöver du skicka pengar till Chile finns det flera sätt du kan göra detta på. Först och främst finns möjligheten att göra en vanlig internationell banköverföring. När du gör en internationell banköverföring tar det vanligtvis cirka 5 bankdagar för pengarna att nå mottagaren. Normalt sett tar den svenska banken ingen avgift för denna överföring. Däremot får mottagaren betala en avgift för att hämta ut pengarna på plats i Chile.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett annat vanligt sätt att skicka pengar till Chile på är att göra det med så kallad money transfer, exempelvis med Western Union. Du kan då skicka pengar direkt online och mottagaren kan hämta dem inom några minuter hos ett ombud. Detta kan vara en bra metod om mottagaren inte har ett bankkonto i Chile eller rentav behöver pengarna direkt. Ytterligare en fördel med att använda sig av money transfer när man skicka pengar till Chile är att mottagaren inte betalar någon avgift för att hämta ut pengarna. Avgiften betalas av dig som skickar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>