Skicka pengar till Ecuador

För den som ska skicka pengar till Ecuador finns det flera alternativ att välja bland. Olika alternativ kan passa olika bra beroende av hur snabbt mottagaren behöver pengarna, om mottagaren är bofast i Ecuador eller om mottagaren är på genomresa. Här kan du läsa om olika alternativ för att skicka pengar till Ecuador samt vad man bör tänka på.

Skicka pengar till Ecuador med Western Union

En av de mer populära metoderna för att skicka pengar till Ecuador är att göra det med hjälp av Western Union. Denna metod har den stora fördelen att mottagaren kan hämta pengarna i Ecuador efter bara några minuter. Man kan numera även sända pengar med Western Union genom deras onlinetjänst. Detta har pressat priserna och gjort att man kan skicka pengar till Ecuador från 25 kronor.

Mottagaren kan förutom att hämta pengarna hos ett av Western Unions ombud även få pengarna till sin mobil eller sitt bankkonto.

Överför pengar till Ecuador genom internationell banköverföring

Är mottagaren bofast i Ecuador och har ett bankkonto registrerat i landet så är det även möjligt att göra en internationell banköverföring från Sverige. Vanligtvis tar det cirka fem bankdagar tills pengarna finns på mottagarens konto i Ecuador. Med andra ord får man ha lite framförhållning när man gör en överföring. För man över pengar från någon av de större bankerna i Sverige brukar den som skickar inte behöva betala något. Däremot brukar mottagaren debiteras eventuella avgifter på plats i Ecuador.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>