Skicka pengar till Egypten

För den som ska skicka pengar till Egypten finns det flera alternativ att välja bland. De olika alternativen som finns att välja bland har olika fördelar. Här nedan kan du läsa om de vanligaste alternativen med sina respektive fördelar.

Skicka pengar till Egypten med Western Union

Ett av de kanske mest populära alternativen för att skicka pengar till Egypten är att göra det med Western Union. Den stora fördelen med denna metod är att mottagaren kan hämta ut pengarna på plats i Egypten efter bara några minuter. Mottagaren kan även välja att få pengarna till sin mobiltelefon eller till sitt bankkonto. Numera är det även möjligt att skicka pengar genom Western Union över nätet, detta kostar från 25 kronor.

 

Överför pengar till Egypten med internationell banköverföring

Det är också vanligt att man skickar pengar till Egypten genom en internationell banköverföring. Detta alternativ brukar vara kostnadsfritt för den som skickar, däremot brukar mottagaren debiteras eventuella avgifter när denne hämtar ut pengar på plats i Egypten. Normalt tar det cirka fem bankdagar för pengarna att komma fram när man gör en överföring från Sverige till Egypten. Denna metod kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i Egypten.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>