Skicka pengar till Eritrea

När man ska skicka pengar till Eritrea från Sverige finns det flera tillvägagångssätt. Det går att skicka pengar både till personer bofasta i landet samt till personer på genomresa. Här kan du läsa om några vanliga alternativ samt vad man bör tänka på vid varje.

Skicka pengar till Eritrea med Western Union

Ett av de vanligaste alternativen är att skicka pengar till Eritrea med hjälp av Wester Union. Det har fördelen att mottagaren kan hämta ut pengarna i Eritrea bara ett par minuter efter det att de skickats från Sverige. Det är även möjligt att skicka genom Western Unions online-tjänst vilket gör försändelsen ännu smidigare. Det kostar från 25 kronor att skicka pengar till Eritrea från Sverige.

Mottagaren behöver nödvändigtvis inte hämta pengarna hos ett av Western Unions ombud i Eritrea. Det går även att få pengarna till sin mobiltelefon eller till sitt bankkonto.

Överför pengar till Eritrea med internationell banköverföring

Det går även att skicka pengar till Eritrea genom en internationell banköverföring från Sverige. Detta kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i landet. Normalt tar det cirka fem bankdagar för pengarna att finnas på mottagarens bankkonto. Om du skickar pengar från någon av de större bankerna i Sverige så betalar du normalt ingen avgift. Däremot kan mottagaren komma att behöva betala en avgift på plats i Eritrea för att hämta ut pengarna.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>