Skicka pengar till Etiopien

Behöver du skicka pengar till Etiopien finns det flera alternativ du kan välja bland. Ett vanligt sätt är att göra en vanlig internationell banköverföring. Fördelen för dig själv i detta fall blir att du inte behöver betala några avgifter. Nackdelen är dock att mottagaren i värsta fall kan krävas på ganska höga avgifter hos den mottagande banken då de flesta banker tar ut en stor avgift för att ta emot en internationell banköverföring. Det du dock bör ha i åtanke när du gör en internationell banköverföring är att det kan ta ganska lång tid. Ofta tar det upp till fem dagar för överföringen att hamna hos mottagaren.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett annat alternativ som du kan använda dig av om du ska skicka pengar till Etiopien är att använda dig av Money Transfer. Ett vanligt alternativ är exempelvis Western Union. När du skickar pengar med Western Union till Etiopien kan du välja om du vill göra det kontant genom ett ombud eller om du vill göra det elektroniskt över internet. När du skickar pengar med Western Union har mottagaren pengarna ofta inom några minuter. Det finns då möjligheten att skicka pengarna både till bankkonto och till mobiltelefoner, eller som kontanter som mottagaren kan hämta ut. Fördelen med Money Transfer är att mottagaren inte betalar någon avgift och dessutom kan hämta ut pengarna mycket snabbt efter det att överföringen är gjord.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>