Skicka pengar till Filippinerna

När man ska skicka pengar till Filippinerna från Sverige så finns det flera alternativ att välja bland. Varje alternativ har sina respektive för- och nackdelar. På denna sida kan du läsa om de mest populära alternativen samt deras respektive fördelar.

Skicka pengar till Filippinerna med Western Union

Det förmodligen allra mest populära sättet att skicka pengar till Filippinerna på är att göra det med hjälp av Western Union. Den stora fördelen med detta alternativ är det stora antalet ombud som Western Union har världen över. Men även att mottagaren kan hämta ut pengarna mycket snabbt efter att de skickats.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Vanligtvis kan mottagaren hämta pengarna inom några få minuter. Att skicka pengar till Filippinerna kostar från 25 kronor. Man kan skicka både hos något av Western Unions ombud samt genom deras online-tjänst.

Överför pengar till Filippinerna genom internationell banköverföring

Har du ett bankkonto i Sverige och mottagaren ett registrerat bankkonto i Filippinerna går det att göra en internationell banköverföring dit. Normalt tar det cirka fem bankdagar för pengarna att komma fram till mottagarens konto i Filippinerna. Genom denna typ av försändelse betalar den som skickar oftast ingen avgift. Däremot är det sannolikt att mottagaren debiteras en avgift på plats i Filippinerna när denne hämtar ut pengarna.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>