Skicka pengar till Finland

För dig som ska skicka pengar till Finland finns det flera alternativ att välja bland. De olika alternativen är olika bra lämpade beroende av om mottagaren exempelvis är bosatt i Finland samt hur snabbt mottagaren behöver pengarna. Här kan du läsa om några vanliga alternativ och vad man kan tänka på.

Skicka pengar till Finland med Western Union

Om man vill ha en försändelse av pengar hos mottagaren snabbt är Western Union ett bra alternativ. Vanligtvis kan mottagaren hämta ut pengarna efter bara några minuter. Att skicka pengar till Finland med Western Union kosta från 25 kronor när man gör det över nätet.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Mottagaren behöver nödvändigtvis inte hämta pengarna i kontanter hos något av Western Unions ombud. Det går även att få pengarna till sin mobiltelefon eller till sitt finska bankkonto.

Överför pengar till Finland med banköverföring

Det går även bra att skicka pengar till Finland genom internationell banköverföring. Eftersom Finland ligger i Europa så brukar det ta cirka två dagar för pengarna att finnas på mottagarens bankkonto.Denna metod kräver naturligtvis att mottagaren har ett bankkonto registrerat i landet. Har man möjlighet till det går det förmodligen snabbast om man för över pengar genom någon av de svenska banker som finns representerade i Finland, till exempel Nordea.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>