Skicka pengar till Frankrike

Tack vare Frankrikes närhet till Sverige går det relativt snabbt att skicka pengar dit. Och det finns dessutom flera alternativ att välja bland. Vilket alternativ du bör välja beror lite av vilka behöv du har när du ska skicka, såsom tid och mottagare. Här kan du läsa om de vanligaste alternativen samt vad man bör tänka på.

Skicka pengar till Frankrike med Western Union

Ett av de snabbaste alternativen för att skicka pengar till Frankrike är att använda sig av Western Union. Man kan smidigt skicka genom Western Unions online-tjänst som kostar från 25 kronor. Fördelen med att skicka pengar till Frankrike med Western Union är att mottagaren vanligtvis kan hämta pengarna efter ett par minuter.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Mottagaren måste nödvändigtvis inte hämta pengarna hos ett av Western Unions ombud, det går även att få pengarna till sin mobil eller till sitt bankkonto.

Överföra pengar till Frankrike med internationell banköverföring

Genom de flesta svenska bankerna kan man överföra pengar till Frankrike genom internationell banköverföring. När man gör en banköverföring mellan Sverige och Frankrike tar det vanligtvis cirka två dagar för pengarna att komma fram till mottagarens bankkonto i Frankrike. Det kräver förstås att mottagaren har ett konto registrerat i Frankrike. Man kan överföra pengar till Frankrike från de flesta större banker i Sverige.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>