Skicka pengar till Gambia

Om du ska skicka pengar till Gambia så finns det flera smidiga alternativ att välja bland. Det alternativ som passar bäst för dig beror lite på under vilka omständigheter du skickar pengar samt vad du och din mottagare har för behov. Här kan du läsa om de vanligaste alternativen för att skicka pengar till Gambia samt vad respektive alternativ har för fördelar.

Skicka pengar till Gambia med Western Union

Ett av de vanligaste alternativen är att skicka pengar till Gambia med Western Union. Det har den stora fördelen att det går mycket snabbt. I vanliga fall kan mottagaren hämta pengarna i Gambia efter bara några minuter.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Man kan skicka pengarna både online och genom ett av Western Unions ombud. Väljer man att skicka online brukar det vara det billigaste alternativet. Mottagaren kan hämta pengarna både hos ett av Western Unions ombud, få dem till sitt Gambianska bankkonto eller till sin mobil.

Överföra pengar till Gambia med internationell banköverföring

Har mottagaren ett bankkonto registrerat i Gambia så är det fullt möjligt att överföra pengarna dit. En banköverföring mellan Sverige och Gambia tar normalt cirka fem bankdagar innan mottagaren har pengarna på sitt konto. Till skillnad från med Western Union så betalar den som skickar ingen avgift. Däremot brukar mottagaren debiteras en avgift när denne hämtar ut pengarna på banken i Gambia.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>