Skicka pengar till Ghana

Om man behöver skicka pengar till Ghana så finns det flera olika alternativ man kan välja bland. Bland annat kan man använda sig av så kallad Money Transfer men även med hjälp av internationell banköverföring. Här kan du läsa om vanliga alternativ för att skicka pengar till Ghana samt vad man bör tänka på vid valet av varje.

Skicka pengar till Ghana med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de vanligaste och snabbaste alternativen för att skicka pengar till Ghana är att göra det med hjälp av Western Union. Det är ett alternativ som gör att mottagaren kan hämta de skickade pengarna inom några minuter. Dessutom kan mottagaren välja att få pengarna till sin mobil, till ett fysiskt ombud eller till sitt bankkonto. Ett smidigt alternativ är att skicka pengar till Ghana genom Western Unions onlinetjänst, där man skickar från 25 kronor.

Överföra pengar till Ghana genom internationell banköverföring

Hos de flesta större bankerna i Sverige kan man göra en internationell banköverföring till Ghana. Om man överför pengar till Ghana genom bank så kan man räkna med att mottagaren har pengarna på sitt bankkonto efter fem bankdagar. När man skickar pengar från Sverige betalar man hos storbankerna normalt inga avgifter. Eventuella avgifter tas ut hos banken i Ghana och debiteras mottagaren.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>