Skicka pengar till Grekland

Varje år skickas det mycket pengar mellan Sverige och Grekland. Det handlar både om försändelser till personer bosatta i landet, men även till folk på genomresa. Om du ska skicka pengar till Grekland finns det flera alternativ du kan välja bland. Här kan du läsa om de vanligaste alternativen.

Skicka pengar till Grekland med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de vanligaste alternativen för att skicka pengar till Grekland är att göra det med hjälp av Western Union. Det är det snabbaste alternativet och gör att mottagaren kan hämta pengarna på plats i Grekland inom bara ett par minuter. Numera skickar man smidigt pengar genom Western Unions online-tjänst som dessutom kapat kostnaderna för försändelsen. Att skicka pengar till Grekland med Western Union kostar från 25 kronor.

Överföra pengar till Grekland genom internationell banköverföring

Eftersom Grekland ligger inom EU så går det även ganska smidigt att överföra pengar till Grekland genom bank. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i landet. Gör man en internationell banköverföring till Grekland så tar detta normalt cirka två bankdagar. Enligt lag får banken inte ta ut en avgift högre än vad det kostar att göra en överföring inom ett land. Därför bör du se efter om din bank tar ut en avgift.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>