Skicka pengar till Indien

Om man behöver skicka pengar till Indien finns det flera alternativ att välja bland. Vilket alternativ som passar bäst för just dig beror lite på dina egna behov samt vem du ska skicka till. Nedanför hittar du information om olika alternativ och vad som kan vara bra att tänka på.

Skicka pengar till Indien med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de vanligaste alternativen för att skicka pengar till Indien är att använda sig av Western Unions försändelsetjänst. Detta gör man numera smidigt över nätet, något som också gjort det billigare. Den stora fördelen med att välja Western Union som alternativ är att mottagaren kan hämta ut pengarna på plats i Indien efter bara ett par minuter. Mottagaren kan också välja om denne vill hämta ut pengarna hos ett av Western Unions många ombud, ta emot pengarna i sin mobil eller på sitt bankkonto.

Överföra pengar till Indien genom internationell banköverföring

Ett annat vanligt alternativ är att skicka pengar till Indien genom en internationell banköverföring. Det är ett alternativ som tar lite längre tid. Vanligtvis har mottagaren pengarna på sitt bankkonto i Indien efter cirka fem dagar. Detta går att göra från de flesta banker i Sverige. Ingen avgift tas ut av dig som skickar. Den eventuella avgiften debiteras istället den som tar emot pengarna i Indien.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>