Skicka pengar till Indonesien

För dig som ska skicka pengar till Indonesien så finns det flera alternativ att välja bland. Beroende av mottagarens och dina egna behov kan olika metoder passa olika bra. Nedan på denna sajt kan du läsa om olika alternativ för att skicka pengar samt deras respektive fördelar.

Skicka pengar till Indonesien med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de vanligare alternativen för att skicka pengar till Indonesien är att göra det med hjälp av Western Union. Det är ett alternativ som gör att man slipper långa väntetider och numera även går att göra online. Avgiften för att skicka beror lite på hur mycket du väljer att skicka. Skickar du över nätet kostar det från 25 kronor. Vanligtvis kan mottagaren hämta ut pengarna efter några minuter hos något av Western Unions ombud, men mottagaren kan även få pengarna till sin mobil eller till sitt bankkonto.

Överföra pengar till Indonesien genom internationell banköverföring

Om mottagaren har ett bankkonto registrerat i Indonesien så går det även bra att göra en internationell banköverföring till landet. Då brukar mottagaren ha pengarna på sitt konto efter cirka fem bankdagar. När man överför pengar till Indonesien från svenska banker så betalar man själv ingen avgift. Eventuella avgifter för överföringen debiteras istället mottagaren i Indonesien.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>