Skicka pengar till Irak

Om man ska skicka pengar till Irak så finns det flera alternativ man kan välja bland om man skickar från Sverige. På denna sida kan du läsa om några vanliga alternativ samt vad man bör tänka på vid valet av respektive alternativ.

Skicka pengar till Irak med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Många som skickar pengar till Irak väljer att göra det genom Western Union. Det är ett alternativ som både går snabbt och är billigt. Den stora fördelen är att mottagaren inte behöver ha ett bankkonto registrerat i Irak samt att mottagaren kan hämta ut pengarna efter bara ett par minuter. Numera skickar man smidigt pengar genom Western Unions online-tjänst. Den gör det även möjligt för mottagaren att få pengarna både till sin mobil, till sitt bankkonto och att hämta pengarna i kontanter hos ett av Western Unions många ombud i Irak.

Överföra pengar till Irak genom internationell banköverföring

Ett annat alternativ som fungerar bra om mottagaren har ett registrerat bankkonto i Irak är att göra en internationell banköverföring. Detta alternativ tar något längre tid. Vanligtvis har mottagaren pengarna på sitt konto i Irak efter cirka fem bankdagar. Men det är många gånger något billigare än money transfer-tjänster. När man överför pengar från en bank i Sverige betalar man själv ingen avgift. Eventuella avgifter debiteras mottagaren på plats i Irak när denne hämtar pengarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>