Skicka pengar till Italien

När man ska skicka pengar till Italien finns det flera alternativ att välja bland. Man kan bland annat göra det genom så kallad money transfer, eller genom en vanlig banköverföring. Nedanför på den här sidan kan du läsa om de vanligaste alternativen samt deras respektive fördelar.

Skicka pengar till Italien med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Det snabbaste sättet för att skicka pengar till Italien är att göra det genom Western Union. Detta alternativ gör att mottagaren kan hämta ut pengarna hos ett av Western Unions ombud inom ett par minuter efter att man gjort försändelsen. Men mottagaren kan också välja att få sina pengar till mobilen eller till ett bankkonto i Italien.

När man ska skicka pengarna kan man välja att göra det över internet eller i ett av Western Unions fysiska ombud.

Överföra pengar till Italien genom internationell banköverföring

Ett annat alternativ som också fungerar bra i det fall mottagaren har ett bankkonto registrerat i Italien är att överföra pengar dit genom en internationell banköverföring. Det går att göra från de flesta banker i Sverige. När man för över pengar inom EU får bankerna inte ta ut avgifter högre än för motsvarande överföring inom landet. Att göra en banköverföring till Italien tar normalt cirka två bankdagar på sig för att nå mottagarens konto.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>