Skicka pengar till Japan

Du som ska skicka pengar till Japan har flera alternativ att välja bland. Vilket alternativ som passar bäst beror lite din egen men speciellt mottagarens situation. På den här sidan kan du läsa om olika alternativ för att skicka pengar till Japan samt vilka fördelar som finns med respektive alternativ.

Skicka pengar till Japan med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Majoriteten av alla som ska skicka pengar till Japan använder sig av penningförsändelsetjänsten Western Union. Det har bland annat den stora fördelen att mottagaren kan hämta ut pengarna bara ett par minuter från det att försändelsen gjorts. Mottagaren kan dels hämta pengarna hos ett av Western Unions många ombud i Japan, men det är också möjligt att ta emot pengarna i sin mobiltelefon eller på sitt bankkonto.

Överföra pengar till Japan genom internationell banköverföring

Ett annat vanligt alternativ för att skicka pengar till Japan är genom att göra en internationell banköverföring. När man gör en internationell banköverföring så krävs det att mottagaren har ett registrerat bankkonto i Japan för att kunna ta emot pengarna. Normalt tar det cirka fem bankdagar för pengarna att finnas på mottagarens bankkonto i Japan. Om du gör en överföring från Sverige betalar du som skickar ingen avgift. Eventuella avgifter debiteras istället mottagaren på plats i Japan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>