Skicka pengar till Kambodja

För dig som ska skicka pengar till Kambodja finns det flera alternativ att välja bland. Vilket alternativ som är enklast och passar bäst beror lite på vilka preferenser du och mottagaren har. Här kan du läsa om vilka alternativ som finns samt vad som kan vara bra att tänka på vid valet av respektive alternativ.

Skicka pengar till Kambodja med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett av de mest populära alternativen är att skicka pengar till Kambodja med Western Union. Detta är ett alternativ som man numera sköter smidigt från sin dator, alternativt från ett av Western Unions många fysiska ombud. Att skicka med Western Union kostar från 25 kronor och har den stora fördelen att pengarna når mottagaren redan efter ett par minuter. Mottagaren kan hämta pengarna hos ett fysiskt ombud i Kambodja, alternativt få pengarna till sitt bankkonto eller till sin mobil.

Överför pengar till Kambodja genom internationell banköverföring

Om mottagaren av pengarna har ett bankkonto registrerat i Kambodja finns även möjligheten att skicka pengar dit genom en internationell banköverföring. Om man överför pengar till Kambodja genom en internationell banköverföring har mottagaren normalt pengarna inom cirka fem bankdagar. Vid banköverföring debiteras eventuella avgifter mottagaren hos banken i Kambodja.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>