Skicka pengar till Kanada

Om du ska skicka pengar till Kanada finns det flera alternativ för försändelse som du kan välja bland. Vad som passar dig bäst beror lite av vilka förutsättningar och behov du själv och mottagaren av pengarna har. Nedanför på den här sidan kan du läsa om olika alternativ samt vilka fördelar de olika alternativen har.

Skicka pengar till Kanada med Western Union

Ett av de vanligaste alternativen för att skicka pengar till Kanada är att göra det med hjälp av Western Union. Det kan man välja att antingen göra över internet eller hos ett av Western Unions ombud, exempelvis hos Forex. Att skicka pengar till Kanada kostar från 25 kronor när man gör det över nätet. Mottagaren kan ta emot pengarna i Kanada efter bara några minuter. Antingen kontant hos ett ombud, på sitt bankkonto eller i sin mobiltelefon.

Överföra pengar till Kanada med internationell banköverföring

Om man ska föra över lite större belopp till Kanada kan det löna sig att göra det genom en internationell banköverföring. Detta då de eventuella avgifterna då kan bli lägre. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i Kanada.

En banköverföring mellan Sverige och Kanada tar normalt cirka fem bankdagar för att nå mottagarens bankkonto.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>