Skicka pengar till Kenya

Man kan välja bland flera alternativ om man ska skicka pengar till Kenya. Lite beroende av dina behov, tidsplan och andra förutsättningar passar olika alternativ olika bra. På denna sida kan du läsa om de olika penningförsändelse-alternativen man kan välja bland och på så sätt skapa dig en uppfattning om vad som passar just dig.

Skicka pengar till Kenya med Western Union

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Ett alternativ som de allra flesta väljer är att skicka pengar till Kenya med hjälp av företaget Western Union. Detta är ett alternativ som gör att mottagaren på plats i Kenya kan hämta ut pengarna efter bara några minuter. Numera är det också vanligt att man använder sig av Western Unions online-tjänst, vilken har pressat priserna avsevärt. Man betalar från 25 kronor för varje försändelse. Man kan också välja att skicka pengarna till mottagarens mobil, bankkonto eller vanlig upphämtning i kontanter hos ett av Western Unions ombud i Kenya.

Överför pengar till Kenya med internationell banköverföring

Om mottagaren har ett bankkonto i Kenya är det även möjligt att föra över pengar dit genom en internationell banköverföring. Detta alternativ kräver lite längre tid. Man brukar räkna med att mottagaren har pengarna på sitt kenyanska konto efter cirka fem bankdagar. Om man gör en banköverföring så debiteras mottagaren avgiften istället för att den debiteras dig som skickar pengarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>