Skicka pengar till Korea

Om du planerar att skicka pengar till Korea så finns det flera alternativ att välja bland. Utifrån dina förutsättningar och behov kan du skaffa dig en uppfattning om vilket alternativ som skulle passa dig bäst. Nedanför på den här webbplatsen kan du läsa om olika alternativ när man ska skicka pengar till Korea samt respektive alternativs för- och nackdelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar genom money transfer

Ett vanligt alternativ när man ska skicka pengar till Korea är att använda sig av så kallad money transfer. Här är en av de vanligare operatörerna Western Union. Det primära fördelen med detta alternativ är att mottagaren inte behöver ha ett bankkonto i Korea för att kunna ta emot pengar. Vidare är det även möjligt för mottagaren att hämta pengarna med mycket kort varsel på plats i Korea. Vanligtvis handlar det om minuter.

Överföra pengar till Korea genom bank

Ett annat vanligt alternativ är att föra över pengar till Korea genom en internationell banköverföring. Detta alternativ är något mer krävande och kräver lite mer tidsplanering än money transfer. Dock brukar man kunna komma undan något billigare. Du som skickar pengarna betalar normalt ingen avgift. Den eventuella avgiften debiteras istället mottagaren på plats i Korea.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>