Skicka pengar till Kosovo

För dig som ska skicka pengar till Kosovo finns det flera smidiga alternativ att välja bland. Vad som är lättast beror vanligtvis på vilka förutsättningar mottagaren har, exempelvis om mottagaren har ett bankkonto i landet eller hur snabbt mottagaren behöver pengarna. På sidan här nedanför kan du läsa om några av de vanligaste alternativen samt deras respektive fördelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Kosovo med money transfer/Western Union

Ett av de vanligaste och absolut snabbaste alternativen är att skicka pengar till Kosovo med hjälp av money transfer-tjänster, exempelvis genom Western Union. Detta alternativ går mycket snabbt och innebär att mottagaren i normala fall kan hämta ut pengarna hos ett ombud efter ett par minuter. Numera sköter man även transaktionerna smidigt över nätet, något som också pressat priserna avsevärt hos Western Union.

Överföra pengar till Kosovo genom internationell banköverföring

Ett annat mycket vanligt alternativ är att överför pengar till Kosovo genom internationell banköverföring. Detta alternativ kräver naturligtvis att mottagaren har ett bankkonto i Kosovo. För att föra över pengar från Sverige till en bank i Kosovo behöver man normalt räkna med fem dagar för att pengarna ska hamna på mottagarens konto.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>