Skicka pengar till Kroatien

Det finns flera bra alternativ att använda sig av om man behöver skicka pengar till Kroatien. Ett av de vanligaste är att använda sig av så kallad money transfer för försändelser till Kroatien, men det går också att använda sig av banköverföring. Här under kan du läsa om olika alternativ som finns att välja bland samt de fördelar som finns med det ena eller det andra.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Kroatien genom money transfer

Ett av de mest populära alternativen r att använda sig av Western Union och andra money transfer-lösningar för att skicka pengar till Kroatien. Det har bland annat fördelen att mottagaren kan hämta pengarna på plats i Kroatien på nolltid efter att försändelsen gjorts från Sverige. Ofta handlar det om minuter. Numera är exempelvis Western Union mycket mordeniserat och det går att skicka pengar över nätet. Mottagaren kan också få pengarna i sin mobil, hos ett ombud eller till sitt bankkonto.

Överföra pengar till Kroatien genom bank

Man kan också skicka pengar till Kroatien genom att göra en banköverföring. Detta alternativ blir ofta något billigare än money transfer men kräver att mottagaren har ett konto registrerat i landet. Hur lång tid det tar att göra en överföring till Kroatien varierar. Men normalt får man räkna med upp till fem bankdagar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>