Skicka pengar till Latinamerika

Det finns flera alternativ att välja bland om man ska skicka pengar till Latinamerika. Vad som passar dig bäst beror lite på med vilken varsel mottagaren behöver pengarna, samt hur etablerad mottagaren är i landet dit pengarna ska skickas. På den här sidan kan du läsa om olika vanliga alternativ samt de olika alternativens fördelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Latinamerika med Western Union och annan money transfer

Ett av de vanligaste alternativen för att skicka pengar till Latinamerika är att använda sig av Western Union samt andra money transfer-tjänster. Detta sätt har fördelen att mottagaren inte behöver ha ett bankkonto i mottagarlandet. Dessutom går det mycket fort tills dess att mottagaren kan hämta pengarna. I vanliga fall kan mottagaren hämta upp pengarna inom bara ett fåtal minuter.

Det går numera både att skicka pengarna över nätet eller genom ett av Western Unions ombud.

Överföra pengar till Latinamerika genom banköverföring

Har man lite mer tid på sig och om mottagaren har ett bankkonto i Latinamerika kan det vara ett bra alternativ att använda sig av en internationell banköverföring. Det brukar normalt ta cirka fem bankdagar för pengarna att nå mottagarens bankkonto. Detta alternativ brukar också vara något billigare än money transfer-tjänster.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>