Skicka pengar till Lettland

För den som behöver skicka pengar till Lettland finns det ett flertal bra alternativ att välja bland. Det kanske mest populära alternativet är att göra en penningöverföring via money transfer, till exempel genom företaget Western Union. Men det går också att göra en banköverföring till Lettland. Här hittar du en översikt över de mest populära alternativen.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Snabb försändelse med Western Union

Ett av de snabbaste och ofta enklaste alternativen för att skicka pengar till Lettland är att göra en försändelse via money transfer, exempelvis genom Western Union. Då behöver mottagaren inte ha något bankkonto registrerat i landet och i de flesta fall är det möjligt för mottagaren att hämta pengarna inom ett par minuter från att de skickats. Man kan göra en försändelse av pengar över nätet och det kostar från 25 kronor.

Överföring hos bank

Du kan också skicka pengar till Lettland genom att göra en överföring hos din bank. I detta fall krävs det att den som tar emot pengarna har ett bankkonto registrerat i Lettland. Gör du en banköverföring från Sverige till Lettland kan tiden variera innan pengarna når mottagarens konto. Men man bör räkna med ett par bankdagar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>