Skicka pengar till Litauen

Det finns flera metoder att använda sig av för att skicka pengar till Litauen. Bland annat kan man använda sig av så kallad money transfer eller genom att göra en internationell banköverföring. På denna sida kan du läsa om olika alternativ för att skicka pengar samt vad som kan vara bra att tänka på.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka enkelt till Litauen med money transfer

Ett av de snabbaste och enklaste alternativen för att skicka pengar till Litauen är att göra detta med hjälp av så kallad money transfer. Ett exempel på detta är genom företaget Western Union. Alternativet är populärt bland annat eftersom det gör att mottagaren kan hämta pengarna bara ett par minuter från det att försändelsen gjorts. Dessutom har priserna på att skicka pengar gått ner sedan man numera kan göra penningförsändelserna över nätet.

Överföra pengar hos bank

Om mottagaren för din transaktion har ett bankkonto registrerat i landet så är det möjligt att skicka över pengar genom bank. DEtta gör man genom en internationell banköverföring, något som det ofta tar ett par dagar för att komma fram. Inom Eu betalar man ofta ingen avgift men det kan tillkomma om man exempelvis vill att mottagaren ska kunna ha pengarna på sitt konto snabbare än normalt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>