Skicka pengar till Makedonien

Det finns flera lösningar för att skicka pengar till Makedonien. De vanligaste och mest populära alternativen är att använda sig av money transfer, exempelvis Western Union alternativt överföra pengar genom en internationell banköverföring hos banken. Här kan du läsa om de olika alternativen samt vad som gäller.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Makedonien med Western Union och annan money transfer

Det är idag väldigt smidigt och billigt att skicka pengar till Makedonien genom money transfer. Man kan både göra det online samt hos ett fysiskt ombud. Fördelen med denna typ av försändelse är att mottagaren normalt kan hämta pengarna inom några minuter från att pengarna skickats iväg. Detta kan mottagaren göra hos ett ombud, alternativt i sin mobil eller på sitt bankkonto. Man kan genom money transfer även skicka pengar till personer som inte har ett bankkonto i Makedonien.

Överföra pengar till Makedonien genom bank

Om den du ska skicka pengar till har ett bankkonto registrerat i Makedonien så är det också möjligt att använda sig av en vanlig internationell banköverföring. Detta alternativ kräver lite längre tid för att pengarna ska nå mottagaren. Eventuella avgifter som banken tar ut för överföringen debiteras normalt mottagaren på plats i Makedonien.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>