Skicka pengar till Marocko

Det finns lite olika alternativ för dig som ska skicka pengar till Marocko. Vad som blir lättast och billigast beror lite på hur snabbt mottagaren behöver pengarna samt vissa förutsättningar såsom huruvida mottagaren har ett bankkonto i landet eller ej. Här nedanför hittar du information om några vanliga alternativ.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Marocko och Western Union

Ett mycket vanligt alternativ för den som ska skicka pengar till Marocko är att göra det genom så kallad money transfer. Det innebär att man använder sig av tjänster likt Western Union. Fördelarna med detta alternativ för penningförsändelse är att mottagaren inte behöver ha ett konto i landet och att mottagaren också kan hämta ut pengarna mycket kort efter att man skickat iväg dem. Man sköter enkelt försändelsen över internet alternativt från ett av Western Unions många ombud. Mottagaren kan likaså välja om denne vill ha pengar i handen hos ett av Western Unions ombud eller om denne vill få dem till sitt bankkonto eller till sin mobiltelefon.

Överföra pengar till Marocko hos din bank

Har mottagaren ett bankkonto registrerat i Marocko så är det även fullt möjligt att göra en internationell banköverföring dit. För att pengarna ska nå mottagarens bankkonto så behöver man normalt räkna med lite längre tid. Ofta upp till fem bankdagar. Många banker i Sverige tar en avgift för detta. Den brukar dras på plats i Marocko av den marockanska banken.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>