Skicka pengar till Mexico

När man ska skicka pengar till Mexiko så finns det flera bra alternativ att använda sig av. Ett av de vanligaste sätten är att skicka pengar genom så kallad money transfer, till exempel genom Western Union. Men det är också möjligt att göra en internationell banköverföring genom svenska banker. Här nedan kan du läsa om de olika alternativen samt vad som kan passa dig bäst.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengarna genom money transfer

Använder du dig av money transfer, exempelvis Western Union för att skicka pengar till Mexiko . Fördelen med detta alternativ är att mottagaren kan hämta ut pengarna bara några minuter efter det att man skickat. Det kan mottagaren göra dels hos ett av Western Unions fysiska ombud i Mexico, alternativt få pengarna till sin mobil eller till sitt konto hos en mexikansk bank. Vad som skurit kostnaderna rejält när man numer skickar till Mexico med Western Union är att man kan sköta transaktionen över nätet.

Överföra pengar till bank i Mexiko

Vad man också kan göra om mottagaren har ett bankkonto i Mexiko är att överföra pengar via bank. Detta tar lite längre tid. I de flesta fall behöver man räkna med upp till fem bankdagar för att pengarna ska finnas på mottagarens konto i Mexiko. Vad en banköverföring kostar till Mexiko beror lite på vilken bank du har. Men i vanliga fall betalar man inget när man gör överföringen. Eventuell avgift debiteras istället hos banken i Mexiko.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>