Skicka pengar till Nepal

Behöver man skicka pengar till Nepal finns det olika metoder att göra detta på. Vad som passar dig bäst beror lite på vilka förutsättningar du respektive mottagaren har. Exempelvis om mottagaren har ett bankkonto registrerat i Nepal eller ej. Nedanför hittar du information kring de vanligaste alternativen.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Nepal med Western Union

Ett mycket vanligt alternativ som också är snabbt och enkelt är att använda sig av Western Union för att skicka pengar till Nepal. Gör man det över nätet så går det att komma undan mycket billigt. Dessutom kan mottagaren hämta ut pengarna inom bara några minuter från att försändelsen ägt rum i Sverige. Mottagaren behöver alltså inget bankkonto i Nepal utan kan hämta pengarna hos ett ombud alternativt få dem till sin mobil.

Göra banköverföring till Nepal

Om den du ska skicka till har ett bankkonto i Nepal så är det även möjligt att göra överföringen från en svensk bank. Detta alternativ tar något längre tid. I vanliga fall behöver man räkna med upp till fem bankdagar för att pengarna ska komma fram till mottagarens konto. Olika banker tar olika avgifter för detta, men det är vanligt med en avgift om runt 50 kronor. Det vanligaste är att denna avgift debiteras på summan av banken i Nepal.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>