Skicka pengar till Nigeria

Det finns flera metoder för den som vill skicka pengar till Nigeria från Sverige. Många använder sig av money transfer, till exempel med Western Union eftersom detta alternativ vanligtvis är det snabbaste. Men det går även att göra en internationell banköverföring hos din bank. Här nedan hittar du information om de vanligaste alternativen.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Använda sig av money transfer

Ett av de absolut snabbaste och enklaste alternativen är att använda sig av money transfer för att skicka pengar till Nigeria. Ett välkänt företag på detta område är Western Union. Då kan du skicka pengar över nätet som mottagaren sedan kan hämta bara efter ett par minuter på plats i Nigeria. Mottagaren kan ta emot pengarna på flera olika sätt. Antingen hos ett fysiskt ombud i kontanter, i sin mobil eller till sitt bankkonto. Men den stora fördelen med just detta alternativ är också att det inte finns något krav på att mottagaren ska ha ett bankkonto i landet.

Göra en internationell banköverföring till Nigeria

Många väljer också att föra över pengar till Nigeria genom sin bank. Detta alternativ tar ganska lång tid. Ofta får man räkna med upp till 4-5 bankdagar tills pengarna finns på mottagarens konto i Nigeria. Många banker tar ut en avgift för denna transaktion. Dock brukar denna dras på beloppet hos banken i Nigeria.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>