Skicka pengar till Pakistan

Om man ska skicka pengar till Pakistan från Sverige går detta att göra på flera sätt. Ett av de vanligaste och snabbaste alternativen är att göra detta genom Western Union eller annan typ av money transfer. Men det går också att göra det hos ditt lokala bankkontor. På sidan under kan du läsa om olika alternativ och skapa dig en uppfattning om vilket alternativ som passar dig bäst.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka genom money transfer

Att använda sig av money transfer för sin försändelse är ett mycket snabbt alternativ. Från det att man skickat iväg pengarna från Sverige så är det i de flesta fall möjligt för mottagaren att hämta pengarna inom bara några minuter. Man kan välja att skicka antingen över nätet alternativt göra det hos ett av Western Unions eller andra företags ombud. Möjligheten att skicka över nätet har kapat kostnaderna kraftigt.

Använda sig av internationell banköverföring till Pakistan

Det går också att använda sig av en internationell banköverföring för att skicka pengar till Pakistan. Detta alternativ kräver dock att mottagaren har ett bankkonto i landet. Det kan även ta relativt lång tid för pengarna att nå mottagarens pakistanska bankkonto. Ofta får man räkna med upp till fyra eller fem bankdagar för att pengarna ska komma fram. Avgiften för detta varierar från bank till bank, men den brukar ligga på 40 kronor och uppåt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>