Skicka pengar till Palestina

Om man behöver skicka pengar till Palestina så finns det flera alternativ och metoder att använda sig av. Bland annat så är det möjligt att använda sig av money transfer samt genom att skicka pengar genom banköverföring. Nedan på den här sajten kan du läsa om vilka alternativ man kan välja bland samt information om deras respektive fördelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar med hjälp av Western Union

Ett stort antal av de som skickar pengar till Palestina använder sig av Western Union. Det är ett alternativ som är mycket snabbt. Pengarna når normalt mottagaren bara några minuter från det att man skickat iväg dem. Och mottagaren kan välja om denne vill hämta ut pengarna hos ett ombud, ta emot dem i sin mobil eller få dem överförda till sitt bankkonto. Att man numera kan göra försändelsen över nätet har dessutom kapat kostnaderna rejält.

Banköverföring till Palestina

Vad man också kan göra om mottagaren har ett bankkonto registrerat i Palestina är att göra en banköverföring dit. Det är ett alternativ som kräver lite längre tid. Många gånger kan det ta upp till fem dagar för pengarna att nå det palestinska kontot. Vad detta kostar beror lite på vilken bank du har här i Sverige. Men det kan gå på omkring 40 kronor i avgift.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>