Skicka pengar till Polen

Om man behöver skicka pengar till Polen så finns det flera alternativ man kan välja bland. Många väljer att använda sig av så kallad money transfer, exempelvis genom Western Union. Men det är också vanligt med banköverföring. Nedanför kan du läsa om alternativ som mfinns samt deras för- och nackdelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Polen med Western Union

Ett vanligt alternativ för att skicka pengar till Polen är att göra detta genom Western Union. Gör man det över nätet kostar det från 25 kronor och går dessutom mycket snabbt. Vanligtvis kan man räkna med att mottagaren kan hämta ut pengarna inom bara några minuter. Man kan välja om mottagaren ska hämta pengarna hos ett av WUs fysiska ombud, få dem i sin mobil eller till sitt bankkonto. Men den stora fördelen med detta är att mottagaren inte behöver ha ett bankkonto registrerat i Polen för att kunna hämta ut pengarna.

Göra banköverföring till Polen

Vad du också kan göra om mottagaren har ett bankkonto registrerat i Polen är att göra en vanlig banköverföring. Detta är vanligtvis ingen svår sak men man får räkna med lite längre tid för pengarna att nå mottagaren. Ofta upp till ett par dagar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>