Skicka pengar till Rumänien

Behöver du skicka pengar till Rumänien finns det flera sätt du kan göra detta på. Beroende av dina behov kan du göra detta på olika sätt. Nedan kan du läsa om olika alternativ.

Skicka pengar till Rumänien med Western Union: Ett ganska snabbt och smidigt sätt att skicka pengar till Rumänien på är att göra det med så kallad money transfer, exempelvis med Western Union. Fördelen med detta jämfört med en vanlig banköverföring är att pengarna finns hos mottagaren vanligtvis efter bara några minuter. Mottagaren kan hämta pengarna hos ett ombud för Western Union, få pengarna till sin mobil eller till sitt bankkonto.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

 

Man kan skicka pengarna online härifrån och betalar på så vis en lägre avgift än när man gör det från ett ombud. Skillnaden mellan money transfer och en vanlig internationell banköverföring är att avgiften betalas av dig och inte av mottagaren. Vid en internationell banköverföring behöver mottagaren ofta betala en avgift för att hämta ut pengarna.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>