Skicka pengar till Ryssland

Om man planerar att skicka pengar till Ryssland kan det finnas flera metoder som kan vara aktuella. Ett av de vanligaste alternativen är att man skickar pengar genom att använda sig av olika typer av money transfer-tjänster. Men det är också vanligt att man gör banköverföring till Ryssland. Nedanför på denna sida hittar du olika alternativ för att skicka pengar till Ryssland samt alternativ kring deras respektive fördelar.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Ryssland genom money transfer

Ett av de kanske vanligaste alternativen är att skicka pengar genom någon av de money transfer-tjänster som finns på marknaden, exempelvis Western Union. Den stora fördelen med detta alternativ är att mottagaren kan hämta ut pengarna hos ett ombud i Ryssland nästan direkt. Mottagaren kan hämta pengarna både kontant hos ett ombud alternativt få dem utbetalda till sitt bankkonto. Numera gör man smidigast denna typ av försändelser över nätet.

Göra banköverföring till Ryssland

Det är även möjligt att skicka pengar till Ryssland genom att göra en internationell banköverföring. Detta tar lite längre tid, vanligtvis perioder på upp mot fem bankdagar. Det går att överföra pengar till Ryssland hos majoriteten av bankerna i Sverige. Avgiften kan variera men brukar ligga på 40 kronor och uppåt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>