Skicka pengar till Serbien

För den som ska skicka pengar till Serbien så finns det ett flertal olika alternativ att välja bland. Det vanligaste är att man använder sig av olika tjänster inom money transfer. Men det är också möjligt att skicka pengar genom att göra en internationell banköverföring till Serbien. Nedan hittar du info kring de 0lika alternativ som finns att välja bland samt vad som kan vara bra att tänka på.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Använda sig av money transfer

Ett av de mer populära alternativen för att skicka pengar till Serbien är att använda sig av så kallad money transfer. Detta alternativ innebär den stora fördelen att mottagaren kan hämta ut pengarna mycket kort inpå att pengarna skickats iväg från Sverige. Ofta handlar det om bara några minuter tills dess att pengarna går att hämta hos ett ombud i Serbien.

Överföra pengar till Serbien genom bank

Ett annat vanligt och populärt alternativ för att skicka pengar till Serbien är att använda sig av en vanlig internationell banköverföring. Detta är ett alternativ som tar lite längre tid än när man skickar genom money transfer. Ofta kan det ta upp till ett par bankdagar för pengarna att nå mottagaren. Dock är avgifterna många gånger lägre.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>