Skicka pengar till Spanien

När man ska skicka pengar till Spanien så går det normalt att använda sig av flera alternativ för att få fram försändelsen. Vanliga alternativ är bland andra att använda sig utav så kallad money transfer, alternativt att föra över pengar till Spanien genom vanlig banköverföring. Här kan du läsa om olika alternativ, samt se vad som passar dig bäst.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Spanien med money transfer

Många som skickar pengar till Spanien väljer att göra detta genom så kallad money transfer. Detta alternativ är fördelaktigt på så vis att mottagaren kan hämta ut pengarna på plats i Spanien efter bara några minuter. Man kan dessutom sköta överföringen smidigt över nätet, till en mycket låg kostnad. Mottagaren kan sedan välja huruvida denne vill ha pengarna kontant i handen, till ett spanskt bankkonto eller till mobilen.

Överföra pengar till Spanien genom bank

Ytterligare ett bra alternativ för att skicka pengar till Spanien är genom att göra en vanlig banköverföring. Det går att göra hos de allra flesta bankerna i Sverige. Normalt behöver man räkna med lite längre tid för att pengarna ska nå mottagaren, vanligtvis upp till tre bankdagar. Detta alternativ kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i Spanien.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>