Skicka pengar till Sri Lanka

Om man behöver skicka pengar till Sri Lanka så finns det flera alternativ att välja bland. Några av de vanligaste alternativen är bland andra via money transfer samt genom banköverföring. På denna sida kan du läsa om olika alternativ som finns, samt vad som kan vara bra att tänka på.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Sri Lanka med money transfer

Ett av de vanligaste och snabbaste alternativen för att skicka pengar till Sri Lanka är genom att använda sig av så kallad money transfer, exempelvis genom företaget Western Union. På detta sätt så kan mottagaren normalt hämta ut pengarna i Sri Lanka inom bara några minuter från det att försändelsen gjorts. Numera är det även lätt att sköta pengaförsändelsen över internet. Något som både gjort det snabbare och billigare än förut. Mottagaren kan, på plats i Sri Lanka, hämta pengarna hos ett fysiskt ombud, få pengarna på sitt konto eller till sin mobil.

Banköverföring till Sri Lanka

Om mottagaren har ett bankkonto registrerat i Sri Lanka så är det även möjligt att göra en banköverföring dit. Normalt får man betala en mindre avgift och man behöver räkna med upp till fem bankdagar tills att pengarna finns på mottagarens bankkonto i Sri Lanka.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>