Skicka pengar till Storbritannien

Om man planerar att skicka pengar till Storbritannien så finns det flera olika alternativ att välja bland. Ett av de mer populära alternativen är att använda sig av någon form av money transfer-tjänst, exempelvis Western Union, men många väljer också att skicka pengarna genom en vanlig banköverföring. På denna sida kan du läsa om de olika alternativen samt vad som kan vara bra att tänka på.

westernunionSkicka pengar över hela världen online från 25 kronor. Pengarna hos mottagaren inom minuter.SKICKA NU

Skicka pengar till Storbritannien genom money transfer

Ett av de kanske mest populära alternativen för att skicka pengar till Storbritannien är genom att använda sig av money transfer, exempelvis Western Union. På detta sätt kan mottagaren hämta ut pengarna efter bara några minuter. Mottagaren kan välja att hämta ut pengarna kontant hos något ombud, ta emot pengarna i sin mobil eller på sitt bankkonto. Numera går det även snabbt och enkelt att göra denna typ av överföringar över nätet.

Banköverföring till Storbritannien

Vad man också kan göra är att överföra pengar till Storbritannien genom sin bank. Detta kräver att mottagaren har ett bankkonto registrerat i Storbritannien. När man för över pengar genom banköverföring så tar försändelsen lite längre tid. Normalt behöver man räkna med upp till tre bankdagar för pengarna att nå mottagarens konto på plats i Storbritannien.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>